Νέα επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων Ευρώ από την Knauf στην Κύπρο

Νέα επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων Ευρώ από την Knauf στην Κύπρο

Νέα επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων Ευρώ από την Knauf στην Κύπρο.

 

 

Τα νέα επενδυτικά σχέδια της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. για την Κύπρο, μοιράστηκε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Δημήτρης Δοντάς με τους εκλεκτούς καλεσμένους στο εορταστικό Gala Knauf, το Σάββατο 17/12/2016.
 

 

Η επένδυση, ύψους 3 εκατομμυρίων Ευρώ, αφορά στη δημιουργία νέου εργοστασίου στη Λεμεσό, η οποία θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί εντός του 2017.
 

 

Το εορταστικό Gala Knauf, αφιερωμένο στους συνεργάτες της, πραγματοποιήθηκε στο όμορφο περιβάλλον του Art Nest του γλύπτη Φίλιππου Γιαπάνη, με εκλεκτούς παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο, η Εμπορική Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο, ο βουλευτής κ. Πανικος Λεωνίδου, οι κοινοτάρχες της Μονής και της Φασούλας αλλά και εμπορικοί συνεργάτες, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί και Ακαδημαϊκοί.
 

 

Ο κ. Δημήτρης Δοντάς – Γενικός Διευθυντής των εταιρειών Knauf Γυψοποιία ΑΒΕΕ & Knauf Cyprus Ltd. και ο κ. Μηνάς Κατανόπουλος – Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., ευχαρίστησαν ιδιαίτερα όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρεία.

Κατηγορία: Ενημερώσεις
Tags:

Είστε Επαγγελματίας ;

Zητήστε Μας Προσφορά
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ergo-center.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.